Pressreleaser

Möt Swedese på Stockholm Creative Edition 2021

Under Stockholm Creative Edition öppnar vi upp vårt nydekorerade showroom på Malmtorgsgatan 5. Där välkomnar vi dig att ta del av vår värld.

Rött som lingonet i skogen

Så tänkte vi när vi tog in den röda färgen i Swedeses palett för hösten. Rött är en färg med stark personlighet och den ger ett distinkt uttryck till den nya kollektionen som nu visas i vårt showroom.

Nya färger förenar nya och föregående kollektioner

I arbetet med färger och tyger för 2022 länkar vi som alltid till tidigare kollektioner, för att skapa ett flöde i kombinationer. Vi ser det som ett ständigt pågående arbete med långsiktiga val i fokus. Till hösten har vi valt att klä Lamino i ett ulltyg inspirerat av mönsterrikedomen hos Karin Larsson. Vi har lackat utvalda detaljer i oxidrött samt jobbat med den engelskt röda kulören i några accessoarer, som spegel och bricka Comma av Mia Lagerman.

Bespoke nyhet

Höstens produktnyhet är en ny medlem i bordfamiljen Bespoke. Liksom tidigare Bespoke-bord är det Roger Persson som står för formgivning. Serien har varit i produktion sedan 2010 och liksom namnet antyder går borden att måttbeställa efter önskemål. Nu kommer alltså även ett Bespoke soffbord, möjligt att beställa i en mängd olika utföranden. Flera av dem visar vi just nu i vårt showroom.

Event hos Swedese under Stockholm Creative Edition:

Torsdag 23 september
AW kl 16.00-18.30

Fredag 24 september
Frukost, enbart anmälda. OSA till ingela.werner@swedese.se
08.30-10.00

AW i vårt showroom
16-18.30

Tisdag 28 september
Frukost, enbart anmälda. OSA till ingela.werner@swedese.se
08.30-10

Mer info på Stockholm Creative Editions webbplats