Nyheter / Pressreleaser.

november 26 2019
Swedese samarbetar sen ett antal år tillbaka med återanvändningsscentret ReMida, som får spillmaterial från möbeltillverkningen i fabriken i Vaggeryd. Materialet används i pedagogisk verksamhet och får ett nytt liv på förskolor, fritidshem och skolor i Vaggeryds kommun.
september 12 2019
I augusti 2019 färdigställde studenterna Robert Germundsson och David Klasson sitt examensjobb på Swedese, en cykel baserad på delar från en Laminofåtölj; The Lamino Bike.
juni 18 2019
Under våren 2019 fick möbelföretaget Swedese några tusen nya medarbetare, när fem bikupor placerades i anslutning till huvudkontoret och fabriken i småländska Vaggeryd. Satsningen på bikupor är en del av företagets hållbarhetsarbete.
april 23 2019
Möbelföretaget Swedese lanserar sin egen e-handel, Swedese Online Brand Store, med webbadressen shop.swedese.se. I den nya e-handeln säljs ett urval av Swedeses sortiment och på sikt släpps även produkter som är unika för den digitala försäljningskanalen.
april 23 2019
Nu lanserar vi vår egen e-handel, Swedese Online Brand Store, på webbadressen shop.swedese.se.
februari 11 2019
Under Stockholm Furniture Fair 2019 visar Swedese upp resultatet av ett kreativt år, där företaget fortsatt att utveckla och tillverka nya möbler tillsammans med internationellt kända och framgångsrika formgivare. Hantverk och hållbarhet är en självklarhet för Swedese som nu även lanserar en liten...