Nyheter / Pressreleaser.

april 23 2019
Möbelföretaget Swedese lanserar sin egen e-handel, Swedese Online Brand Store, med webbadressen shop.swedese.se. I den nya e-handeln säljs ett urval av Swedeses sortiment och på sikt släpps även produkter som är unika för den digitala försäljningskanalen.
april 23 2019
Nu lanserar vi vår egen e-handel, Swedese Online Brand Store, på webbadressen shop.swedese.se.
februari 11 2019
Under Stockholm Furniture Fair 2019 visar Swedese upp resultatet av ett kreativt år, där företaget fortsatt att utveckla och tillverka nya möbler tillsammans med internationellt kända och framgångsrika formgivare. Hantverk och hållbarhet är en självklarhet för Swedese som nu även lanserar en liten...
februari 6 2018
Swedese återlanserar tre klassiska stolar av Yngve Ekström under Stockholm Furniture Fair 2018: Caryngo, Thema och Lamino Rotting ur Swedese Archive
februari 6 2018
Möbelföretaget Swedese och möbeldesignskolan Malmstens Linköpings universitet, har inlett ett samarbete för att utveckla en stol för samlingslokaler.
februari 6 2018
Swedese lanserar nytt designsamarbete med internationelle formgivaren Khodi Feiz, och utökar fjolårets framgångsrika serier Mino, Button och Pond. Hyllsystemet Libri firar 10- årsjubileum med nya bord och konferensbordet Bespoke kommer i nytt utförande.
...